VIABLUE LS-2 Silver hangfalkábelek a Gedeon Audio kínálatában

2024. augusztus 26., hétfő, 14:05

VIABLUE kábel hangfalkábel audio kábel hifi kábel VIABLUE kábel VIABLUE hangfalkábel

A német VIABLUE új hangfalkábeleket gyárt, elsősorban belépő és belépő/középkategóriás hangsugárzókhoz. Az ezüstözött rézvezetőt tartalmazó termékekből különböző keresztmetszetű kiadások kaphatók, mindegyik megérkezett Magyarországra is.

VIABLUE LS-2 Silver hangfalkábelVIABLUE LS-2 Silver 1,5 mm hangfalkábelVIABLUE LS-2 Silver 2,5 mm hangfalkábelVIABLUE LS-2 Silver 4 mm hangfalkábel

A VIABLUE kínálatából eddig főleg a prémium minőségű termékek, hangfalkábelek és hifi alátétek voltak rivaldafényben. A drágább rokonaihoz hasonlóan Németországban tervezett és gyártott VIABLUE LS-2 Silver széria említést érdemlő újdonság, mivel általa még kedvezőbb ár/érték arányú kategóriát tud nyújtani a gyártó. E sorok írásakor három modellt tartalmaz, melyeknek közös tulajdonsága a pozitív/negatív oldalakra szétbontott, kettős köpeny, az ezüstözött OFC réz (sodort) vezetőanyag és a könnyen szerelhető, rugalmas PVC külső. Eltérés a vezető keresztmetszetben keresendő: 1,5, 2,5 és 4 négyzetmilliméteres kiadások közül lehet választani.

VIABLUE LS-2 Silver 1,5 mm hangfalkábel

A hangfalkábelek mindegyike szerelhető banándugóval is, forgalmazójuk e célra a VIABLUE TS Banana, VIABLUE T6s Banana vagy GOLDKABEL Hohl-Banana csatlakozók valamelyikét javasolja. E sorok írásakor 3 900 Ft/5 900 Ft/8 800 Ft árakon kaphatók a különböző vastagságú kábelek, az említett összeg egy méterre értendő. Kipróbálással és további termékinformációval kapcsolatban a Gedeon Audio elérhetőségein célszerű érdeklődni.

gedeonaudio.hu

viablue.de

VIABLUE LS-2 Silver 4 mm hangfalkábel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.