Nyílt hétvége a Házimozi Stúdióban

2024. október 18., péntek, 15:00

HázimoziStúdió házimozi hangfal high end Házimozi Stúdió

Most hétvégén (2024.10.19-20.) sztereó és többcsatornás demókkal, exkluzív ajánlatokkal várja bemutatótermében látogatóit a Házimozi Stúdió. Az esemény ingyenesen, előzetes regisztrációval látogatható.

Házimozi Stúdió nyílt hétvége 2024Lyngdorf CUE-100 RELHázimozi Stúdió moziszoba

A Házimozi Stúdió kínálata több újdonsággal is bővült idén, köztük az új technológiát tartalmazó Lyngdorf Cue-100 állványos hangfalakkal és a JBL Modern Audio házimozi erősítő szériájával. Az említett termékeket is ki lehet majd próbálni a rendhagyó demonstráción. Említést érdemel a REL Carbon Special mélyládák Six Pack (6 darab mélysugárzóból összeállított, kettős oszlopba rendezett) szettje is, mely a Cue-100 hangsugárzókat fogja basszussal megtámogatni.

Lyngdorf CUE-100 REL

Az otthoni filmnézés megszállottjai a TRON fantázianevű helyiségben kedvezőbb ár/érték arányú (JBL Studio széria), míg a grandiózus Grand Theatre bemutató szobában JBL Synthesis többcsatornás high end hangrendszert tudnak majd kipróbálni. Mindez szombaton és vasárnap is 10.00-19.00 óra között lesz látogatható, a helyszínen parkolási lehetőség biztosított. A nyílt hétvégére regisztrálni ide kattintva, a Házimozi Stúdió honlapján lehet.

hazimozistudio.hu

Házimozi Stúdió moziszoba

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.